LSP_Niilo_Kurki

AIKUISPARTIO

Tiesitkö, että partioon liittymiselle ei ole yläikärajaa? Mukaan voi tulla minkä ikäisenä vain! Eikä tarvitse aloittaa ihan alusta pienten sudenpentujen (eli niiden 7-vuotiaiden) kanssa, vaan voi hypätä suoraan aikuisten porukkaan.

Partiossa yhtenä oleellisena oppimismenetelmänä on tekemällä oppiminen, eli jos jotain ei osaa, niin sen kyllä oppii muilta kysymällä tai mallia katsomalla. Ei siis tarvitse murehtia, jos et osaa tehdä kiehisiä, käyttää Trangiaa tai pystyttää pj-telttaa – me opetamme!

Kuusenkävyt on nyt perustamassa omaa aikuispartioryhmää. Ryhmän avulla haluamme paremmin mahdollistaa myös uusien partiolaisten mukaantulon toimintaamme. Ryhmän tarkoituksena on järjestää partiomaista toimintaa aikuisille, eli tämä ryhmä on K18 (sitä nuoremmille löytyy omat ryhmänsä, niihinkin mahtuu mukaan!). Mukaan ovat tervetulleita siis niin partioummikot, vanhat partiolaiset kuin nykyisetkin partiolaiset.

Kokoonnumme keväällä 2023 kerran kuukaudessa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla ideoidaan tarkemmin tulevien kertojen sisältöä, joten silloin on mahdollisuus vaikuttaa ja esittää omia toiveita siitä, mitä olisi kiva tehdä.

Kokoontumiskerrat:

–          su 5. helmikuuta klo 13–16 Kuusjoen Metsästysmajalla

–          Su 19. maaliskuuta laavuretki Kuusjoella

–          Pääsiäisen yöretki to-pe 6.–7. huhtikuuta

–          Su 7.5. Partioparaatiretki koko lippukunnan yhteisvoimin Turkuun

–          Touko viikonloppuvaellus 26.-28.5.

–          Ja jos intoa riittää, niin lippukunnan kesäleiri on to-su 20.–23. heinäkuuta

Jos kiinnostaa, niin tule tutustumaan ja katsomaan, miltä meno näyttää. Ensimmäinen kerta ei vielä sido mihinkään. Ilmoittauduthan ensimmäiselle kerralle mukaan viimeistään ma 30.1. laittamalla viestiä joko Ainolle tai Emmille. Kerro samalla mahdolliset erityisruokavaliosi.

Jos haluat liittyä mukaan, niin partion jäsenmaksu vuonna 2023 on noin 70 € (sis. sekä Suomen Partiolaisten, Lounais-Suomen Partiopiirin että Kuusenkäpyjen jäsenmaksun). Tällä saat osallistumisoikeuden kaikkiin partiotapahtumiin vuonna 2023. Osasta kevään tapahtumista voidaan kerätä pieni osallistumismaksu (yleensä noin 5-20e) kattamaan esimerkiksi ruoka- ja/tai ohjelmamenoja.

Jäikö joku mietityttämään? Kysy rohkeasti!

Toivottavasti nähdään helmikuussa!

Partioterveisin

Aino (045 678 1508) ja Emmi (040 762 9263)