RYHMÄT

Kerrat pidetään yleensä Kuusenkäpyjen kololla (Ylikulmantie 240, Kuusjoki) elleivät ryhmänjohtajat toisin ilmoita.

Kaikki Kuusenkäpyjen ryhmät ovat ns. putkivartioita, eli niihin tulee vuosittain lisää jäseniä samalla, kun osa jatkaa seuraavaan ryhmään.


Sudenpennut

Sudenpentujen ryhmät Karhukopla ja Pellet ,eli 7-9 -vuotiaat tytöt ja pojat, kokoontuvat kololla torstaisin klo 17.30-19.00.
Sekaryhmän akelana eli johtajana toimii Camilla Oksa, Veera Kujala, Anna Tulonen, Jenna-Mari Kilpiö sekä apujohtajina Kira, Sofia ja Silja.


Sähkösienet

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä on yksi seikkailijajoukkue, jossa on sekä tyttöjä että poikia.

Seikkailijoiden sekajoukkue kokoontuu kololla maanantaisin klo 16.30-18.00.
Heidän vartionjohtajaan toimii Reetta Vähä-Heikkilä ja Johanna Kirves.


Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15 -vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä toimii kaksi tarpojaryhmää, tytöt ja pojat erikseen. Tarpojaryhmät kokoontuvat säännöllisen epäsäännöllisesti, ajankohdat sovitaan erikseen ryhmän kesken.

Tyttötarpojaryhmä, Janitan Metsämurmelit kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti sunnuntaisin. Ajankohdat sovitaan erikseen ryhmän kesken.
Ryhmän johtajana ja tarpojaluotsina eli ikäkausivastaavana toimii Janita Kylänpää.

Poikatarpojaryhmä, Polarispojat, kokoontuu myös omien sopimusten mukaisesti säännöllisen epäsäännöllisesti. Ryhmän ohjelma sisältää paljon rakentamista ja eräilyä sekä ikäkausiohjelman mukaista tekemistä.
Ryhmän johtajina toimivat Tero Lempiäinen sekä Arttu Inkivaara ja Kasper Kunnia.


Sannan Sambaajat

Samoajat ovat 15-17 -vuotiaita partiolaisia. Sannan Sambaajat on motivoitunut, ideoita rehottava sekaryhmä, joka kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti, ajankohdat sovitaan erikseen ryhmän kesken.
Samoajaluotsina eli ryhmän johtajana ja ikäkausivastaavana toimii Sanna Nokka.


Aikuispartio

Tiesitkö, että partioon liittymiselle ei ole yläikärajaa? Mukaan voi tulla minkä ikäisenä vain! Eikä tarvitse aloittaa ihan alusta pienten sudenpentujen (eli niiden 7-vuotiaiden) kanssa, vaan voi hypätä suoraan aikuisten porukkaan.

Partiossa yhtenä oleellisena oppimismenetelmänä on tekemällä oppiminen, eli jos jotain ei osaa, niin sen kyllä oppii muilta kysymällä tai mallia katsomalla. Ei siis tarvitse murehtia, jos et osaa tehdä kiehisiä, käyttää Trangiaa tai pystyttää pj-telttaa – me opetamme!

Lisää tietoa löytyy aikuispartion omalta sivulta.

Partioterveisin

Aino (045 678 1508) ja Emmi (040 762 9263)