RYHMÄT

Kerrat pidetään yleensä Kuusenkäpyjen kololla (Ylikulmantie 240, Kuusjoki) elleivät ryhmänjohtajat toisin ilmoita.

Kaikki Kuusenkäpyjen ryhmät ovat ns. putkivartioita, eli niihin tulee vuosittain lisää jäseniä samalla kun osa jatkaa seuraavaan ryhmään.


Karhuntytöt

Sudenpentutytöt eli 7-9-vuotiaat tytöt kokoontuvat kololla keskiviikkoisin klo 17.30-19.00.

Karhuntyttöjen laumanjohtajana toimii Venla Vainio sekä apulaislaumanjohtajana Ansa Hämäläinen.


Karhukopla

Sudenpentupojat eli 7-9-vuotiaat pojat kokoontuvat kololla torstaisin klo 17.30-19.00.

Sudenpentupoikien akelat eli johtajat ovat Emmi Martti, Miina Ruuska ja Johanna Inkivaara.


Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10-12-vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä on kaksi seikkailijavartiota. Tyttöseikkailijat kokoontuvat kololla sunnuntaisin klo 17.00-18.30. Heidän vartionjohtajaan toimii Janita Kylänpää, joka on myös vastaava sampo eli seikkailijoiden ikäkausivastaava.

Poikaseikkailijat kokoontuvat kololla joka toinen viikko yhdessä tarpojien kanssa eli parillisten viikkojen perjantaisin klo 18.30-20.00.

Seikkailijoiden vartionjohtajina toimivat Eino Hämäläinen ja Wilhelmi Leppäaro sekä tarpojienkin ryhmänjohtaja, Sanna Nokka.


Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15-vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä toimii yksi tarpojaryhmä, johon kuuluu sekä tyttöjä että poikia. Tarpojaryhmä kokoontuu kololla perjantaisin klo 18.30-20.00.

Tarpojaluotsina eli tarpojien ikäkausivastaavana toimii Sanna Nokka.


Kiss@mot

Tyttöjen vaeltajaryhmä Kiss@mot on motivoitunut, ideoita rehottava porukka, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti.