RYHMÄT

Suomen partiolaisten ohjeistuksen mukaan myös Kuusenkäpyjen viikkokerrat ym. kasvokkain tapahtuva toiminta perutaan 15.4.2020 asti. Seuraamme jatkossakin Suomen partiolaisten linjauksia Korona-virus asiassa.

Lisätietoa SP:n linjauksesta saat täältä: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Mahdollisista etäkokouksista saat tietoa omalta/lapsesi vartion- tai laumanjohtajalta.

Kerrat pidetään yleensä Kuusenkäpyjen kololla (Ylikulmantie 240, Kuusjoki) elleivät ryhmänjohtajat toisin ilmoita.

Kaikki Kuusenkäpyjen ryhmät ovat ns. putkivartioita, eli niihin tulee vuosittain lisää jäseniä samalla kun osa jatkaa seuraavaan ryhmään.


Koiranpennut

Sudenpentutytöt eli 7-9-vuotiaat tytöt kokoontuvat kololla keskiviikkoisin klo 17.30-19.00.

Karhuntyttöjen laumanjohtajana toimivat Venla Vainio ja Veera Kujala sekä apulaislaumanjohtajana Ansa Hämäläinen.


Karhukopla

Sudenpentupojat eli 7-9-vuotiaat pojat kokoontuvat kololla torstaisin klo 17.30-19.00.

Sudenpentupoikien akelat eli johtajat ovat Tero Lempiäinen ja Juhana Seitz sekä apulaisjohtajat Arttu Inkivaara ja Viljami Salminen.


Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10-12-vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä on kaksi seikkailijavartiota. Tyttöseikkailijat eli Janitan Metsämurmelit kokoontuvat kololla sunnuntaisin klo 17.00-18.30. Heidän vartionjohtajaan toimii Janita Kylänpää, joka on myös vastaava sampo eli seikkailijoiden ikäkausivastaava.

Poikaseikkailijat kokoontuvat kololla tiistaisin klo 18.00-19.30. Heidän vartionjohtajinaan toimivat Heta Haapanen ja Annastiina Mattila.


Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15-vuotiaita partiolaisia. Kuusenkävyissä toimii yksi tarpojaryhmä, johon kuuluu sekä tyttöjä että poikia. Tarpojaryhmä kokoontuu kololla perjantaisin klo 18.30-20.00.

Tarpojaluotsina eli tarpojien ikäkausivastaavana toimii Sanna Nokka.


Kiss@mot

Tyttöjen vaeltajaryhmä Kiss@mot on motivoitunut, ideoita rehottava porukka, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti.